Café de Concurrent

 

 

 

Het café voor jong en oud met tal van activiteiten. Van bingo tot lekker eten tot elke zaterdagavond live muziek.

Agenda


PEAKY BLINDERS PART 2

" Alright lads this is a respectable event and we will behave accordingly"

Het succesvolle PEAKY BLINDERS feest is alweer bijna een jaar geleden en daarom vinden wij van Café de Concurrent het hoog tijd worden voor een PEAKY BLINDERS part 2.

Dress like a PEAKY BLINDER en stap vrijdag 22 maart vanaf 20.00 uur met ons in de ruige wereld van "the fucking Peaky Blinders".

"Expect te best. Prepare for the worst".

Bierkaart

Ben jij een liefhebber van speciaalbiertjes? Dan is dit misschien wat voor jou:

3 speciaalbieren naar keuze voor maar €11,-!

We hebben genoeg in het assortiment dus zeker de moeite waard. 
 

Ook leuk als kado. 

Concurtrente Tripel

Dit jaar zit de Familie Meijer 30 jaar in Café de Concurrent en daar hoort natuurlijk een speciaal biertje bij. Daarom vanaf nu bij ons te koop; Concurtrente tripel. Ons eigen gebrouwen tripel bier waarin zeekraal is verwerkt. Prijs €4,50 en ook te verkrijgen met onze bierkaart.


Concurrally 2019

Dit jaar gaan we met de Concurrally "Back to the 80's". Trek je beenwarmers maar aan of kam je matje in model en neem deel aan de leukste tocht van het jaar. Inschrijven van 11.30 tot 12.30, deelname gratis. Vanaf 16.00 is de satehut weer geopend en natuurlijk sluit Woodworks de middag af. Wedden dat zij ook veel muziek uit de 80s spelen.


Instagram


Geschenkbon

Op zoek naar een leuk kado? Geef dan de Conc kadobon voor een lekker hapje/drankje. Je kan het bedrag zo laag of hoog maken als je zelf wilt. Te verkrijgen aan de bar.