Café de Concurrent

 

 

 

Het café voor jong en oud met tal van activiteiten. Van bingo tot lekker eten tot elke zaterdagavond live muziek.


Agenda


Concurtrente Tripel bierpakket

Speciaal bierpakket voor speciale mensen.

Of je het nou kado geeft aan je broer, dokter, meester van je kinderen, beste vriend of voor jezelf koopt omdat je ons in deze bizarre tijden gewoon enorm mist. Dit Concurtrente speciaal bierpakket is altijd leuk om in huis te hebben.

Bij deze speciale aanbieding van €25,- krijg je 6 flessen Concurtrente tripel+ 2 bijhorende glazen. Ook los te verkrijgen voor €4,50 per fles.

Wil jij jezelf of iemand anders blijmaken met dit pakket; Stuur dan een bericht met je bestelling naar Café de Concurrent. Wij sturen je dan een tikkie. Zodra deze betaald is zetten we het speciale Concurtrente Tripel pakket voor je klaar. Deze kan dan vervolgens opgehaald worden bij Cafe de Concurrent.

Concurtrente Tripel, voor de “speciale” onder ons.

Groeten de Concurrentjes
Bierkaart

Ben jij een liefhebber van speciaalbiertjes? Dan is dit misschien wat voor jou:

3 speciaalbieren naar keuze voor maar €12,-!

We hebben genoeg in het assortiment dus zeker de moeite waard. 
 

Ook leuk als kado. 

MEGA- vanuit je eigen huiskamer - BINGO

Mega- ‘ook als je thuis moet blijven, kan je gewoon bingoën’ - BINGO

Tjonge, normaal gesproken krijgen jullie een uitnodiging voor een gezellige zondagmiddag bingo! Maar nu is het allemaal net iets anders.

Samen met Frans via FaceTime eens even gebrainstormd over wat we gaan doen. Wij zijn niet te stoppen, dus dames en heren: de bingo gaat door komende zondag.

We mogen niet de straat op, het café in en moeten 1,5 meter afstand behouden. Dat wordt dus een thuis bingo! Met dit unieke concept kunnen we ook iedereen buiten onze bingo kring mee laten spelen.

Op zondag 29 maart gaan wij live (precieze details horen jullie nog, 😃)
Je krijgt via messenger een unieke bingo kaart opgestuurd. Die moet je even over schrijven thuis, zodat je lekker kan kruisen/stempelen.
Wij gaan de nummertjes opnoemen en dan gaat er iemand een keer bingo hebben. En dan, checken wij dat natuurlijk! Een hele operatie, maar wij denken dat het moet lukken.

Wat moet je doen:
Geef je op door onder dit bericht een opmerking achter te laten.
Stuur een fb messenger bericht.
Per naam is er een Max van 2 kaarten beschikbaar

We houden jullie via fb op de hoogte. We hebben ook een doneerlink erbij gezet. Helemaal vrijblijvend hoor! Heb je iets over om ons te steunen in onze bingo mania, zou dat echt super zijn. Wie weet gaan we bij een groot succes dit dan wel vaker organiseren voor jullie! We gaan natuurlijk ook wat leuke prijzen bedenken voor jullie!

https://www.geef.nl/nl/actie/mega-ook-als-je-thuis-moet-blijven-kan-je-bingoen-bingo/donateurs


Concurrally 2020

Je vraagt je af hoe ze het steeds weer doen, maar ook de organisatoren van dit jaar hebben weer een superthema verzonnen voor de Concurrally; “Grüsse aus holland”. We hebben gehoord dat ze ook al druk bezig zijn met het uitzetten. Dus eerste pasen beloofd weer een leuke dag te worden. Inschrijven tussen 11.30 en 12.30. Na afloop kan je weer lekker een hapje eten in onze beroemde satéhut en traditiegetrouw kunnen de voetjes van de vloer met Woodworks de band.


Concurtrente Tripel

Dit jaar zit de Familie Meijer 30 jaar in Café de Concurrent en daar hoort natuurlijk een speciaal biertje bij. Daarom vanaf nu bij ons te koop; Concurtrente tripel. Ons eigen gebrouwen tripel bier waarin zeekraal is verwerkt. Prijs €4,50 en ook te verkrijgen met onze bierkaart.


Instagram


Geschenkbon

Op zoek naar een leuk kado? Geef dan de Conc kadobon voor een lekker hapje/drankje. Je kan het bedrag zo laag of hoog maken als je zelf wilt. Te verkrijgen aan de bar.