Geniet van live muziek in Vlissingen

Voor gezellige live muziek in Vlissingen moet je bij Café De Concurrent zijn. Er is altijd wel iets te doen in dit bruine café. De sfeer is er erg goed en je kunt er ook terecht voor een hapje en een drankje. Ben je op zoek naar een plekje voor wat typische Zeeuwse gezelligheid? Dan is De Concurrent de plek die je zoekt!

Elke zaterdag live muziek


Restaurant voor lunch & diner


Overnachten in het centrum van Vlissingen


Iedere zaterdag een andere band met live muziek in hét feestcafé van Vlissingen

Elke week is er een andere band die dit gezellige café in Vlissingen vermaakt met live muziek. Iedere zaterdag wordt er dan ook een heus podium opgezet voor de artiesten. Of het nu popmuziek, rock of blues is; alle populaire genres komen bij ons voorbij. Voor een gezellig avondje uit in Vlissingen met live muziek is ons café daarom dé perfecte locatie. Wij hebben een uitgebreide menukaart, zodat je bij ons lekker kunt lunchen of dineren. Met een heerlijk hapje of drankje genieten van de ambiance: dit is de ideale zaterdagavondbesteding voor jong en oud! Ook voor een uitgebreide keuzelijst aan heerlijke speciaalbieren ben je bij ons aan het juiste adres. 

Kom langs bij het gezelligste café van Vlissingen

 

Bezoek De Concurrent en geniet van leuke live muziek in een van de meest sfeervolle locaties van Vlissingen. Al ruim dertig jaar staan wij bekend als een van de gezelligste bruine cafés van de stad. Bovendien is er de mogelijkheid om bij ons te overnachten. Wij zijn elke dag van de week geopend, met ieder weekend weer een spetterend optreden van één van onze bands. Dus als je er lekker op uit wilt in Vlissingen en ook nog van live muziek houdt, kom dan snel naar ons toe! Neem contact met ons op via +31118419476 of door een e-mail te sturen naar cafedeconcurrent@gmail.com.