Overnachten in Vlissingen

Ben je op zoek naar een plaats om te overnachten in Vlissingen? De Concurrent is niet alleen een erg gezellig bruin café, het beschikt ook over meerdere slaapkamers. Met een hotelovernachting in een van de mooiste steden van Zeeland geef je jezelf de tijd om de stad van binnen en buiten te leren kennen. 

Elke zaterdag live muziek


Restaurant voor lunch & diner


Overnachten in het centrum van Vlissingen


Overnachten in het gezellige Vlissingen

Vlissingen is een hartstikke leuke stad om in te overnachten. Er is een hoop te beleven. Denk aan een bezoekje aan piratenhol Het Arsenaal voor de kleine kinderen of bekijk de mooiste jachten bij de Michiel de Ruyterhaven. Bijna alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand van onze locatie. Vlissingen is een stad waarin praktisch alle bezienswaardigheden op loopafstand zijn en als je gaat overnachten bij De Concurrent, verblijf je in het hart van de stad. Ook ligt het café vlak bij de kust, zodat je ook nog een dagje naar het strand zou kunnen gaan. Natuurlijk is er in onze eigen café ook genoeg te beleven, zoals een bandje met live muziek elke zaterdagavond. Onze slaapplekken bieden dus eigenlijk de ideale hotelovernachting in het mooie Zeeland.

Dé ideale verblijfplaats in het hart van de stad

 

Een hotelovernachting, in een mooi stukje Zeeland, dat is ideaal voor alle leeftijden. In ons eetcafé kun je op je gemakje dineren, voordat de kamer wordt opgezocht. Naast de live muziekavond zijn er ook thema-avonden in het café. Ook beschikt De Concurrent over een breed assortiment van  verschillende speciaalbieren. Ideaal dus om een avondje samen met vrienden of collega’s enkele bieren te proeven, en daarna te overnachten in hartje Vlissingen. Bovendien is een hotelovernachting in één van de grootste steden bij ons lekker betaalbaar.

Boek nu een kamer!

 

Wil je een hotelovernachting boeken in een van de gezelligste steden van Zeeland? Klik dan snel verder om te boeken! Check nu de beschikbaarheid van onze kamers online. Wil je meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot overnachten in het sfeervolste café van Vlissingen? Bel dan naar +31118419476 of mail ons via cafedeconcurrent@gmail.com. Wij kijken ernaar uit om je mogen verwelkomen in een van onze mooie kamers.