Speciaalbiercafé

Naast onze gezellige sfeer staan wij ook bekend als een echt speciaalbiercafé. Wij beschikken over een breed assortiment op het gebied van bieren en nodigen je daarom uit om te komen proeven. In ons bruine café in hartje Vlissingen is er bovendien van alles te beleven, voor zowel de jeugd als voor volwassenen. 

Elke zaterdag live muziek


Restaurant voor lunch & diner


Overnachten in het centrum van Vlissingen


Wat kan je allemaal bij hét speciaalbiercafé van Vlissingen?

In ons speciaalbiercafé bestel je diverse soorten bieren, van hele lichte tot juist hele donkere bieren. Ieder z’n smaak. Ook is het mogelijk om een heuse speciaalbierenkaart te bestellen. Daarmee krijg je drie biertjes voor maar € 12,-! Leuk om te kopen, of om cadeau te geven. Nieuwsgierig welke biertjes er allemaal te proeven zijn in het leukste speciaalbiercafé van Vlissingen? Bekijk onze menukaart om een idee te krijgen. Qua sfeer zit het bovendien altijd goed bij De Concurrent. Zo organiseren we regelmatig feestavonden, en bovendien is het elke zaterdagavond live muziekavond met bandjes uit de streek! 

Kom lekker speciaalbiertjes drinken bij De Concurrent!

 

Breng een bezoekje aan hét speciaalbiercafé van Vlissingen! Wij zijn te vinden aan het Bellamypark, in het hart van de stad dus. Je kan bij ons elke dag terecht voor een overheerlijk speciaalbiertje; wij zijn van maandag tot en met zondag geopend. Mocht je er interesse in hebben, kan je ook overnachten bij ons. Wil je meer weten? Bel dan naar +31118419476 of stuur een mailtje naar cafedeconcurrent@gmail.com en wij staan je te woord!