Uit eten in Vlissingen

Zoek je een plekje om uit eten te gaan in Vlissingen? Bij De Concurrent kun je dineren in een café waar een typische Zeeuwse sfeer hangt. Het is een plek waar zowel jong en oud zich uitstekend vermaakt. In dit eetcafé in Vlissingen kun je bovendien niet alleen lekker eten, er worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Kortom: de ideale locatie voor een avondje uit!

Elke zaterdag live muziek


Restaurant voor lunch & diner


Overnachten in het centrum van Vlissingen


Een avondje gezellig uit eten gaan in Vlissingen

Als je lekker uit eten wilt gaan in Vlissingen, kun je op veel plekken terecht. Waarom zou je juist bij ons komen eten? Simpel! Bij De Concurrent heb je de keuze uit diverse gerechten; we beschikken over een complete menukaart met typische Zeeuwse specialiteiten. Ons eetcafé is gelegen midden in de stad, vlakbij de kust van Vlissingen. Wij zijn dan ook al dertig jaar een begrip in de stad. Iedereen houdt van lekker uit eten gaan, waarom dan niet bij een van de gezelligste eetcafés van Vlissingen? Bovendien beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan heerlijke speciaalbieren voor de liefhebbers.

Méér dan alleen een eetcafé

 

Bij ons heb je als voordeel dat wij meer zijn dan gewoon een eetcafé. Er wordt ook gedacht aan amusement eromheen. Door het hele jaar heen wordt er van alles georganiseerd door onze medewerkers. Zo worden er themafeesten gehouden en is het mogelijk om te overnachten, mocht je langer dan één dag in de mooie stad willen verblijven. Bovendien is er elke zaterdagavond live muziek met elke week een ander bandje. Kortom, je kunt eerst lekker uit eten en daarna nagenieten van een optreden in een van de sfeervolste eetcafés van Vlissingen!

Kom eens langs bij ons eetcafé

 

Wanneer mogen we jou verwelkomen in ons eetcafé? Onze eetzaal heeft plaats genoeg! Een avondje lekker uit eten in ons eetcafé in hartje Vlissingen is daarom echt een feestje. Breng een bezoekje aan ons café aan het Bellamypark en geniet van echte Zeeuwse gezelligheid! Voor vragen bereik je ons via  +31118419476 of mail naar cafedeconcurrent@gmail.com