Zaalhuur

Café De Concurrent is naast een erg gezellige locatie voor een hapje en een drankje ook de ideale plek om een feestje te geven. Wil je een feestlocatie afhuren in Vlissingen? Het kan bij ons! Onze zaal is geschikt voor het vieren van jubileums, het houden van vergaderingen en natuurlijk de personeels-, kerst- en nieuwjaarsborrels. Dit alles in een ongedwongen sfeer. Indien gewenst verzorgen wij het feest volledig voor je, maar eigen inbreng is natuurlijk ook mogelijk. Voor het geven van een feestje kan je deze feestlocatie afhuren tegen een zeer gunstig tarief. Voor het geven van een feestje is het afhuren van onze feestlocatie de perfecte oplossing.


Geef een feestje bij dé feestlocatie van Vlissingen

Wil je een feestje geven in hét café voor jong en oud in Vlissingen? Kom onze feestlocatie afhuren! Bij ons is er plek voor kleine, maar ook grotere gezelschappen, tot wel 450 man. Het feestje kan gegeven worden in het café zelf, maar we hebben ook een eerste verdieping die ideaal is voor groepen. De drankjes zijn onze verantwoordelijkheid, de hapjes mag je zelf meenemen. Uiteraard kun je die ook bij ons bestellen. Of het nu snacks of luxe hapjes zijn, wij staan voor je klaar. Zelfs een buffet of een warme maaltijd bij kleinere groepen behoort tot de opties. Jouw eigen feestlocatie afhuren in Vlissingen? Dan ben je bij De Concurrent aan het juiste adres.


De mogelijkheden bij het geven van een feestje

Als je een feestje bij ons geeft, mag je dit zelf helemaal aankleden. In het café op de begane grond is er tevens een rookruimte aanwezig. Als je op de eerste verdieping zit, kun je dan ook zelf kiezen of je een rookruimte wilt of niet. Ook de mogelijkheden op het gebied van muziek zijn legio bij het geven van een feestje bij ons. Je kunt een laptop of MP3-speler aansluiten, of ervoor kiezen om een dj of live-band in te huren. De enige voorwaarde die we stellen is dat je de consumpties bij ons afneemt. Voor  het afhuren van een feestlocatie in Vlissingen bent u bij ons aan het goede adres. Een goed voorbeeld hiervan is aan ons Peaky Blinders-themafeest. Zoals je kunt zien is gezelligheid gegarandeerd in ons café!

Interesse in deze geweldige feestlocatie in Vlissingen?

Wil jij onze prachtige feestlocatie afhuren? Neem voor het geven van een feestje in De Concurrent of meer informatie over de prijzen en voorwaarden contact met ons op. Je bereikt ons via +31118419476 of door een e-mail te sturen naar cafedeconcurrent@gmail.com. Langskomen mag natuurlijk ook. Wij verwelkomen je graag bij de gezelligste feestlocatie van Vlissingen!