Zaalhuur

Naast een drankje en een hapje kan je bij ons ook uitstekend terecht voor het vieren van jubileums, het houden van vergaderingen en natuurlijk de personeels-, kerst- en nieuwjaarsborrels. Dit alles in een ongedwongen sfeer. Het kan volledig verzorgd maar ook een eigen inbreng is mogelijk. Dit alles voor een zeer gunstig  tarief. 

  • Van 10 tot 450 personen
  • Rookruimte
  • Muziek
  • Hapjes
  • Activiteiten

 

De enige voorwaarden die we stellen is dat je de consumpties bij ons afneemt. Bent u benieuwd naar de prijzen en voorwaarden, neem dan contact op via cafedeconcurrent@gmail.com of bel naar 0118-419476. Langskomen mag natuurlijk ook.


Van 10 tot 450 personen

We hebben plek voor grote maar ook voor kleinere gezelschappen. U kunt uw borrel of feest houden in het café zelf maar we hebben ook een eerste verdieping die ideaal geschikt is voor grote of kleine groepen. 

Rookruimte

In het café op de begane grond kunt u gewoon gebruik maken van onze rookruimte. Zit u op de eerste verdieping dan kunt u er voor kiezen of u een rookruimte wilt of niet.

Muziek

Er is mogelijkheid voor het aansluiten van een laptop of MP3, daarnaast zou je ook een dj neer kunnen zetten of het laten optreden van een live-band. 

Hapjes

Huur je de eerste verdieping af dan mag je zelf hapjes meenemen. Natuurlijk kan je ze ook bij ons bestellen; van bitterballen, snacks tot luxe hapjes. Wil je je gasten een grotere maaltijd aanbieden dan kan je via ons een buffetje aanbieden. Is de groep kleiner dan is een 3 gangen menu ook mogelijk.